Voluntariat Temàtic d'Acció Directa i Reunió Social:

APTCE aposta per equips de voluntariat d'acció directa, que exerceixin labors tant de caràcter objectiu com a subjectiu, per aconseguir transmetre plenament l'esperit de les finalitats perseguides per l'associació, a més, de l'ajuda material en si (ajuda o labor objectiva). Equips de Voluntaris que exerceixin labors la funció de les quals no sigui solament la de recolzar activitats pròpies de la APTCE (ajudes objectives) sinó que a més tinguin la capacitat de desenvolupar activitats col·lectives, pròpies, de caràcter lúdic, social, esportiu que estiguin impregnades de l'esperit i intencionalitat subjectiva pròpia de l'associació (dins de l'àrea que els correspongui) fomentant la integració de nous voluntaris creant llaços d'amistat, respecte i unió solidària entre els seus membres.

APTCE pretén crear una estructura de voluntariat temàtic i d'integració (reunió) social on l'àrea d'acció determini l'afinitat dels seus membres i les activitats desenvolupades fomentin els llaços d'amistat, respecte i unió solidària.

Es fomentessin igualment activitats socials generals que propiciïn el contacte de tots els membres associats i equips de voluntariat així com a través dels viatges i del desenvolupament de projectes en equip.

Amb el nom de Drakon Gór (APTCE) sorgeix el primer equip de voluntariat dinàmic de la nostra Associació a l'àrea de desenvolupament d'activitats esportives i d'aventura, com a òrgan de suport als projectes de cultura activa patrocinats per APTCE a Europa, en qualitat d'instructors, guies, monitors d'activitats esportives de muntanya i aventura.

Drakon Gór (APTCE) dirigit i organitzat per militars de professió en la seva majoria (la Brigada de Muntanya i la UME) explica ja amb un equip inicial de professionals de l'esport (instructors deportis de muntanya -hivernal, estival-, monitors de temps lliure, membres d'unitats especials de les Forces Armades, etc..), tots ells voluntaris i membres associats de la APTCE que exerceixen la seva labor de voluntariat a l'àrea de la seva professió......Però, a més....

.....I quant a reunió social, Drakon Gór (APTCE) t'ofereix formar part del seu equip de AIRSOFT!!! Saber Més>

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: