Drakon Gór és molt més que un equip de Voluntariat: És un grup de bons amics!!

Organització de Partides a Mesura per al teu Equip : Més>>>

 

Lloga Els nostres Exclusius Camps de Batalla : Més>>>

Empreses Patrocinadores Solidàries : Més>>>

Per formar part, participar dels jocs, reunions socials, lúdiques, etc.. organitzades pels nostres grups de voluntariat cal formar part de l'Associació com a associat simplement i/o com a voluntari a l'àrea que millor s'adapti al perfil de cada persona. El primer pas per tant és associar-se, segueix aquest link

Aquest Equip de Voluntariat, compost per joves actius d'esperit solidari, amants de la naturalesa, de la història, fidels a l'esforç i la disciplina en equip i orgullosos de respectar les tradicions així com els codis d'honor, acostumats a viure amb i pel grup volen oferir-nos una mica més que els seus coneixements objectius com a professionals vinculats a l'esport introduint ens a el món de l'aventura bèl·lica, a través del joc esportiu del Airsoft (combats reals amb armament tipus rèpliques en escenaris naturals).

 

Drakon Gór (APTCE) obre les portes a tot el que se senti proper i s'identifiqui amb les finalitats pròpies de l'Associació i vulgui ser una peça més de la nostra cadena de favors a través de la seva acció de voluntariat a l'àrea d'ajuda que millor s'identifiqui amb l'aspirant i que a més vulgui formar part i participar integrant s'en l'Equip de joc de Airsoft per viure una experiència sense igual en el mitjà natural:
Forma part d'una acció bèl·lica on la primera regla de joc és: Ser un Home d'Honor

Entra en aquest enllaç per formar part de Drakon Gór Airsoft (APTCE)

En aquest enllaç podràs entrar en el fòrum de Drakon Gór Airsoft per conèixer els valors dels membres d'aquest equip de voluntariat APTCE així com descobrir aquesta modalitat de joc esportiu.

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: