Associació Pro Tradició i Cultura Europea: APTCE

Les nostres finalitats principals com a associació són: Defensar el Dret a la recuperació de la Identitat Històric-Religiosa així com el Dret a la Recuperació del Patrimoni Rural amb especial èmfasi en la restauració i recuperació del patrimoni arquitectònic tradicional i de l'entorn mediambiental, repoblació del mitjà rural i ajuda a les persones amb escassos recursos econòmics mitjançant la seva reinserció laboral al món rural així com la cessió de l'ús i gaudir d'un habitatge digne durant un període limitat fins a aconseguir autonomia i independència econòmica.

La defensa del Dret al Lliure Desenvolupament de la Personalitat mitjançant l'accés a la cultura, l'educació i la formació “Latu Sensu” els quals són drets inherents als Drets Humans en tots els llocs, vetllant pel compliment dels ja proclamats i promovent el reconeixement i garantia dels quals encara no estiguessin reconeguts.

Nostra associació

L'Associació encara que està dirigida a totes les persones que se sentin properes a les nostres finalitats o vulguin adherir-se a ells per convenciment, afinitat i/o necessitat, persegueix protegir i guiar especialment als més joves ajudant els a buscar, preguntar, madurar sobre una forma de vida natural reflexionant sobre el passat històric i religiós valorant els seus pros i les seves contres, beneficiar-se en definitiva de tota l'experiència amb fets, causes i efectes que ens brinda el món des de la seva creació.

En termes una mica més concrets La APTCE té com a finalitat fonamental donar l'oportunitat a les persones, a traves de la cultura, de forjar-se i desenvolupar una solguda personalitat objectiva buscant els exemples del que fer o no fer, del que perseguir o no perseguir, de saber el que es necessita o no es necessita per viure en armonia així com la possibilitat de tornar a l'origen per començar una vida en naturalesa des de "0".

Més

Cites, Viatges, Peregrinacions, Expedicions Juvenils

APTCE ofereix cultura activa organitzant jornades o viatges temàtics on la càrrega emocional rebuda permeti despertar i reflexionar davant la vida i el món.

La millor forma d'aprendre, reflexionar i reaccionar és vivint les coses en primera persona com a actor i espectador al mateix temps, formant part d'una història, d'un context, d'un grup, d'una situació sobrevinguda en la qual les sensacions i càrrega emocional siguin suficients com per fer-nos reaccionar i reflexionar adquirint així experiència personal.

Ens reunim sovint en diferents actes en els quals, asseguts amigablement els uns amb els altres, intercanviem idees i prenem decisions importants per a la nostra associació. Ens encantarà que s'una a nosaltres i prengui part en una animada expedició entre amics.

Més

Recomanar aquesta Pàgina Web en:

Recomendar esta página en:

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: