Nostra associació

Antecedents

Fa alguns anys, els que avui són els directius de la nostra associació van decidir fundar Associació Pro Tradició i Cultura Europea per donar a tots els interessats l'oportunitat de créixer en un món vinculat a la naturalesa, a la tradició històric-religiosa i on les necessitats bàsiques estiguin cobertes per un esforç global sense que això suposi en cap manera un minvament de la capacitat de superació i lluita de les persones, sinó més aviat al contrari.

Un món d'homes lliures que s'uneixen en el més bàsic per dedicar-se positivament a superar-se dia a dia a l'àrea que cadascun pugui desenvolupar millor.

Una societat en la qual no es perdi el 90% de l'esforç, el temps i la il·lusió a intentar cobrir les necessitats bàsiques, deixar de viure en un estat de xoc constant i de conflicte per poder viure en harmonia i superant-se dia a dia.

Finançament Necessari

Primera fase: (Programes Educatius: Viatges i Expedicions)

- APTCE busqués recolzo en primer lloc entre les empreses de serveis que integrin la part logística del viatge o programa cultural (hotels, transports, guies, restaurants, museus etc...) de tal manera que s'aconsegueixin reduccions en el preu final.

- APTCE busqués el suport i promocionarà les ajudes en forma de donatius entre les institucions públiques així com a empreses i persones privades.

- APTCE crea una Plataforma Solidària oberta cap a múltiples sectors de la societat amb la finalitat d'oferir una varietat de productes i serveis solidaris APTCE amb l'ajuda voluntària dels joves i totes aquelles persones que vulguin participar, col·laborar en la recaptació de fons d'ajuda per finançar els programes i projectes de l'associació (viatges-expedició i projectes de repoblació del mitjà rural).

En aquest sentit la APTCE obre una via de finançament de les seves pròpies finalitats solidàries a través d'una Plataforma, productes i serveis d'utilitat i a preus exclusius per al conjunt de la societat, tals com:

  1. Impremta: Targetes de Visita/ Flyers / Fullets
  2. Publicitat: Productes i Campanyes publicitàries (Mapes d´informació  ciutadana i turística. Sobres-Regalo = Campanya Sobre 5000)
  3. Art i Decoració: Reproducció digital fotogràfica  d'Obres d'autor en llenços de cotó amb bastidor de fusta)
  4. Turisme: Cultural, Esportiu, Gastronòmic, d'Oci i Peregrinacions.


En una primera fase amb totes aquestes iniciatives la APTCE pretén dinamitzar d'una banda la major participació dels joves i les persones en general als Programes Educatius APTCE(viatges i expedicions) i d'altra banda que aquest mateix fet suposi la consecució de la segona fase i programa d'ajudes de la nostra associació: La Reconstrucció i Repoblació del Mitjà Rural.

 

Segona Fase:

APTCE pretén finançar la reconstrucció de cases i mitjans de producció en el mitjà rural a través de:

  1.  L'excedent aconseguit a través de l'organització de viatges i programes educatius.
  2. Donatius inclosos en el preu dels circuits religiosos
  3. Ajudes i subvencions públiques.
  4. Ajudes recaptades des de l'àmbit privat.
  5. Ajuda física per a les labors de reconstrucció a través de sistemes de voluntariat.
  6. Busqueda de col·laboradors entre Associacions de mateixa fi, Institucions històriques, etc..

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: