Notícies sobre la nostra Associació

APTCE recolzada per prestigioses Institucions Europees

Les Institucions Europees que ens recolzen i col·laboren oficialment amb la nostra Associació:

Ara també pot informar-se sobretot el relatiu a la nostra associació a través d'Internet. Visiti aquestes pàgines web i conegui'ns millor. 

1- Associacions i Institucions que col.laboren amb nosaltres:

França/

1- L´OPR: Observatoire du Patrimoine Religieux : www.patrimoine-religieux.fr

Aquesta prestigiosa associació va ser fundada per un dels membres de la APTCE , Donya Beatriz de Andia i Elio i aquesta integrada per persones que són considerades com a autèntiques institucions culturals.

2- Centre Cultural Europeu Sant Martin de Tours: www.saintmartindetours.eu

El Centre Cultural Europeu de Sant Martín de Tours s'ofereix voluntari per presentar el Tema de Sant Martín de Tours rebent en el Martinopole i la Basilica de Sant Martin de Tours (en Tours) als grups promoguts per la APTCE i ens mostren el seu suport com instución oficial en facebook.
Saber Més.

Polònia/

1- Institut Cervantes de Cracovia : www.cracovia.cervantes.es

En la nostra propera visita a Polònia amb alumnes i professors dels Centres Docents Espanyols (IES 1 Llibertes de Torrevieja - Alacant) participants als programes -Educatiu-Formatius promocionats per la APTCE, visitem la seu de l'Institut Cervantes en Cracovia.

L'Institut Cervantes de Cracovia ens ha facilitat contactes locals amb centres docents de la capital de Malopolska amb la finalitat de promoure "Trobades" entre els alumnes, impulsant la interacció entre els joves, les organitzacions, institucions culturals i els centres docents dels paises participants (Espanya i Polònia en l'actualitat).

Amb aquestes iniciatives l´APTCE pretén contribuir al diàleg intercultural, a la realització d'activitats destinades a establir llaços més estrets entre els joves ciutadans dels Estats Membres de la Unió Europea.


2- Liceu Bilingüe Adam Mickiewicz:

El prestigiós liceu Bilingüe Adam Mickiewicz de la ciutat de Cracovia se sumeixi al projecte proposat per la nostra Associació, promovent al costat de l´APTCE, "Trobades", impulsant la interacció entre els joves, les organitzacions, institucions culturals i els centres docents dels països participants (Espanya i Polònia en l'actualitat).

El nostre primer "Cim-Trobada" es va celebrar el dia 2 d'abril de 2012 a la ciutat de Cracovia,  el paper dels estudiants "Amfitrions Polonesos" va ser el de mostrar a "els seus convidats espanyols" el més bell de la seva Història: l'època medieval i barroca, un petit circuit pel centre i casc urbà de Cracovia que va culminar amb una sopar símbol d'unió i amistat entre joves europeus!

Saber Més>>>


Espanya/

1-Associació Contra la Despoblació Rural: www.contraladespoblacion.es

L'Associació Contra la Despoblació Rural a través del seu fòrum realitza una important labor d'ajuda a l'assentament de famílies al món rural així com labors d'integració al món laboral rural.

La ACDR ens brinda el seu suport principalment a Castella i Aragó, facilitant informació de municipis interessats a incrementar la seva població així com el contacte amb els seus alcaldes, amb la finalitat de desenvolupar projectes de reconstrucció i repoblació.

D'altra banda la ACDR ens remetrà a totes aquelles persones amb escassos recursos econòmics que estiguin interessades a formar part de les nostres llistes de repoblació i voluntariat aportant els seus coneixements professionals en pro dels nostres projectes de recuperació i repoblació rural.

Igualment les nostres Associacions realitzessin activitats conjuntes per a la recaptació de fons d'ajuda per agilitar la consecució dels nostres projectes.

La ACDR amb el nom de SOS Món Rural compta amb més de 4500 membres en Facebook.2- CPR = El Centre de Professors i Recursos de Molina de Segura Murcia (Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Regió de Múrcia) parla dels nostres Programes Educatius Culturals no només com una bona opció de viatge de finalització de curs per als alumnes, sinó com a part del curriculum per als professors i alumnes!

3- L'Alcaldia i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Ciutat de Torrevieja (Alacant), Conclusions de l'Expedició Tatra en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrevieja, Obertura de l'Acte per l'Alcalde de Torrevieja qui va encomiar la labor i qualitat de programes educatius desenvolupats per APTCE en Pro de la Cultura i Educació de la Joventut Discurs del President APTCE, Lliurament de Diplomes Acreditatius Expedició Tatra per l'Alcalde i Regidor d'Educació i felicitacions als professors i alumnes per la seva participació en l'Expedició Educativa Tatra, i agraïments a totes les Institucions i Personalitats participatives per part del President de la APTCE.

Notícies en TVT Televisió Torrevella sobre l'Esdeveniment>>>

2- Institucions Històriques que col.laboren amb nosaltres

França/ Loira

Els Castells de la zona Oest de Tours han ajudat a promoure, patrocinar i subvencionar els circuits educatius culturals desenvolupats pel nostre Departament de Desenvolupament Cultural (APTCE):

Castillo de la Chatonniere: www.lachatonniere.fr

Castillo de Montrésor: www.chateaudemontresor.fr

Castillo de Villandry: www.chateaudevillandry.fr

Castillo de Langeais: www.chateau-de-langeais.com

Castillo de L´Islette: www.chateaudelislette.fr

Castillo de Ussé: www.chateaudusse.fr

Castillo de L´Aulée: www.laulee.fr

Castillo de Saché: www.musee-balzac.frRegne Unit de Gran Bretanya/

La nostra associació A.P.T.C.E. compta amb solguts llaços d'amistat al Comtat de Wiltshire (UK, Regne Unit), amb el que proposarà a través d'un nou circuit turístic educatiu-cultural entorn de l'històric Comtat de Wiltshire situat al Sud-Oest d'Anglaterra:

Programa d'Història des dels Celtes fins al S.XIX

- L'enclavament de Stonehenge, l'enorme Cromlech d´Avebury, la Catedral de Salisbury i Bradley House, a continuació, dirigirem els nostres passos cap al Sud del Devon on ens endinsarem en els misteris de l'imponent Castillo Berry Pomeroy, imponent fortalesa medieval, ambdues propietat de l'actual XIX Duc de Somerset.
www.bradleyhouse.org

Polònia/Cracovia:
Museu AK Cracovia : www.muzeum-ak.krakow.pl

1- El Museu de la Armia Krajowa AK de Cracovia amb el seu Director Pan Adam Rapalski

2- El Vicepresident de l'Associació Mundial de Combatents de la AK de la II Guerra Mundial, l'Oficial de la AK Pan Po. Stanislaw Szlagor

3- El Vicepresident de la Fundació Tadeusz Kosciuszki i Historiador Oficial del Museu AK , Pa Robert Springwald tots ells van participar activament en les Conferències organitzades per la APTCE als seus programes formatiu-educatius per a alumnes i centres docents europeus (espanyols en principi) sobre la invasió Nazi i Comunista a Polònia, ressaltant el paper heroic de la AK i altres grups organitzats tals com la Resistència actius entre els períodes compresos entre l'inici de la 2 Guerra Mundial i el Règim Imposat després del fín de la Guerra: fins a 1989.

Posant l'accent en el gran privilegi de comptar amb escenaris i persones que ens transmetin la història en primera persona! (Excombatients membres de la AK, Partisanos, Resistència etc...) aquesta iniciativa proposada per la APTCE pretén mantenir viva la memòria de les víctimes del nazisme i l'estalinisme, augmentar el coneixement i la comprensió, per part de les generacions presents i futures, del que realment va succeir en els camps de concentració i altres llocs d'extermini massiu de civils, així com de les causes que ho van provocar. Especialment volem ressaltar el paper heroic dels centenars de milers de membres de la AK que van haver de lluitar durant i desgraciadament també després de la Guerra. Polònia i la seva Nació van ser abandonats en la seva lluita per recuperar la seva identitat perseguits i assassinats per no servir als interessos del Comunisme!

Últimes Notícies en la secció notícies "Portal oficial de la AK" sobre "La Trobada" entre el President de APTCE, el Director del Museu AK i l'IES 1 Llibertes de Torrevieja a Polònia enllaç>>>

Més notícies en el "Diari Poland.us" sobre el Cim i Seminari d'Història del S.xx sobre la 2 Guerra Mundial i el period de transició entre la Polònia comunista i la Democràcia en 1989. enllaç>>>

Més notícies "Portal Oficial de la AK" sobre el Seminari Històric de l'Expedició Tatra I: 2012 a Polònia, Conferències amb l'assistència privilegiada de dos testimonis d'excepció Oficial Stanislaw Szlagor i l'Historiador Robert Springwald, Visita dels Camps de Concentració de Auschwitz i Recepció en Institut Cervantes. enllaç>>>

3- Empreses que col·laboren amb nosaltres:

POLÒNIA/

- Drakon Gór Sp z O.O.:
Escola d'Esports de Muntanya www.zakopane.org.es
ul.J.Krzeptowskiego 43, Zakopane Polska

- Turism on line Sp z O.O

Turística i Receptius Polònia
ul. Sobyczkowa Bór 23, Koscielisko Polska

- Drakar Konstruktor Sp z O.O.
Empresa de construccions especialitzada en edificis històrics.
ul salamandra 4 Zakopane, Polska

ESPANYA/

- Outlet Viatges Màlaga S.L.

Passeig de Sancha 18, Màlaga Espanya

 

- Xtrem Xperience

Empresa Sports Aventura: Battle Field

Dehesa de Campoamor, Alacant

 

- DistriAirsoft ,

Material de airsoft, policial y militar. Zaragoza la Vieja. 

DistriAirsoft forma part de les empreses patrocinadores de les activitats desenvolupades per l'Equip de Voluntariat Drakon Gór Airsoft A.P.T.C.E dirigit pel Director de l'Escola d'Esports de Muntanya Drakon Gór Sp z O.O. de Zakopane, Tatra, Polònia, Jose María Genis Blanch.

L'objectiu de l'Equip de Voluntariat se centra a desenvolupar esdeveniments i iniciatives vinculades al Airsoft tals com l'organització de batalles, asi com a activitats d'aventura i esports de muntanya, amb la finalitat de recaptar fons per al finançament de programes educatius de la APTCE en favor dels joves en el si d'Europa.

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: