Expedició Loira 2013

La millor forma d'aprendre, reflexionar i reaccionar és vivint les coses en primera persona com a actor i espectador al mateix temps, formant part d'una història, d'un context, d'un grup, d'una situació sobrevinguda en la qual les sensacions i càrrega emocional siguin suficients com per fer-nos reaccionar i reflexionar adquirint així experiència personal.

Institucions Publiques, Històrics i Culturals solidàries amb els nostres projectes Educatius

L'Associació Pro Tradició i Cultura Europea proposa en el si d'una Assemblea de Propietaris dels mes importants Castells del Loira situats a l'Oest de Tours la inclusió del seu circuit Cultura + Aventura per a les propostes tant de viatges de finalització de curs com per a l'organització de grups de viatge lliure. El programa de viatge podrà incloure entre altres opcions activitats d'aventura tals com a senderisme, tirolinas, rapel, mountain bike, kajak, partides de airsoft o battle field, pràctiques de supervivència, visites de Castells amb recepció pels mateixos propietaris, conferències històriques (edat mitjana a il·lustració), teatre, concerts de música clàssica , jazz, etc...

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: