Empreses Solidàries

La teva empresa també pot ser solidària participant en els nostres projectes:

Pot realitzar aportacions econòmiques periòdiques sent empresa sòcia de la APTCE, pot finançar, total o parcialment un projecte, pot col·laborar en les nostres campanyes de sensibilització, pot realitzar prestació de serveis gratuïtament.

Hi ha moltes formes de lluitar per una educació positiva per als nostres joves i per a la reconstrucció d'una societat solguda en tota la seva estructura, si creu que la seva empresa pot col·laborar  posi's en contacte amb nosaltres: info@aptce.eu

A més, recordi que les donacions poden donar lloc a deduccions fiscals, el percentatge de la deducció en quota en l'Impost de societats és del 35% (amb el límit del 10% de la Base Imposable). 

Empresa Associada: Donatius Periòdics

Les empreses poden convertir-se en socis col·laboradors de APTCE, la condició de soci col·laborador no porta implícita el pagament de quotes, per la qual cosa les aportacions econòmiques realitzades pels membres col·laboradors encara quan siguin periódics seran tractades com a donatius, gaudint dels seus avantatges fiscals.

Les empreses solidàries es comprometen a ajudar de forma periòdica (mes, trimestre, semestre) amb una quantitat mínima fixa per un termini no inferior a un any.

Li donem l'opció de domiciliar el seu donatiu per facilitar-li el seu compromís solidari. Empleni el formulari

Empresa Solidària: Ajudes Puntuals

Qualsevol ajuda és benvinguda per petita que sigui! Quedem agraïts a totes aquelles empreses que puguin recolzar les nostres finalitats i projectes amb un gest de solidaritat.
Per a ajudes i donatius puntuals pot fer la seva donació a través de:

 

- Transferència Bancària:
BANKIA
N.CCC: 2077 1171 90 1100446390

Recordi: Indicar sempre com vol que sigui la destinació del seu donatiu
Projectes Culturals per a Joves i Centres Docents de la seva província
Projectes de Reconstrucció i Repoblació en el mitjà rural. Empleni el Formulari

Finançament d'un Projecte

El compromís de la seva empresa pot veure's materialitzat en algun dels nostres projectes ja sigui en programes de cultura activa per a joves i centres docents, o bé en programes de reconstrucció del mitjà rural i repoblació per persones amb escassos recursos econòmics que estiguin en predisposició d'aportar coneixements per a la creació de tallers d'oficis i adaptació de tècniques de desenvolupament modernes compatibles amb la protecció i conservació del medi ambient.

  • Finançar Projectes Cultura Activa íntegrament o en part, en favor d'un centre docent de la seva elecció. Pressupostos mínims per 50 alumnes de 33.000 euros, finançament mínim del 25% del pressupos
  • Finançar Projectes de Reconstrucció íntegrament o en part per fases. més informació:

 Direcció General Construcció i Desenvolupament Rural

Empresa Solidària: Serveis Gratuïts & Voluntariat

Àrea Educació i Cultura requereix de persones i/o agències de viatges que vulguin representar-nos en qualitat de Coordinadores Territorials, en les diferents comunitats i regions d'Espanya : veure més

Interessats manar C.V a: info@aptce.eu

Primer Projecto Reconstrucció de cases rurals, col·labora amb el teu treball personal, amb el teu equip d'empresa de forma voluntària per poder iniciar un dels nostres primers projectes.Pots ser solidari aportant maquinària, mà d'obra, material d'obra apunta't en la llista de gremis.

 

Emplena el Formulari>>

Despeses de viatge dels voluntaris seran a càrrec de l'Associació així com l'allotjament i pensió completa en Campament Provisional per als treballadors voluntaris.


1- Totes les persones que participin entressin a formar part d'un fitxer de voluntaris i obres.

2- Passessin a formar part de la llista d'espera per a repoblacions si així ho desitgen.

3- La pertinença a aquest fitxer així com el grau d'ajuda aportat es tindrà en compte a l'hora de valorar el grau de merèixer i rebre ajuda per part de APTCE en la integració de persones en projectes de repoblació.

Ajuda amb la teva Opinió

En aquesta secció podràs opinar sobre els nostres projectes, suggerir noves idees, i fins i tot exposar a debat les teves preocupacions perquè reflexionem en grup.

Publica-ho en nostre: Llibre de Visites

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: