Nostra associació

Aquesta associació sorgeix com a resposta necessària a aquest efecte de perduda d'identitat i memòria històrica que sofreix la societat moderna forjada sobre la fragilitat i incertesa que suposen la falta de principis i valors. La APTCE vol sotmetre a tema de debat en to de reflexió els errors i els encerts de la història de l'home des d'un prisma de vida en comunió amb la naturalesa, supervivència i l´armonia social.

Recuperar les tradicionals formes de vida genuïnes i pròpies d'un món natural desprenent se dels elements més artificials.

Oferir i crear una cultura activa amb l'ajuda i participació de totes les persones que vulguin formar part d'aquest projecte en llaures a crear espais de vida natural i en definitiva necessitat de recuperar els vincles amb la naturalesa i les formes tradicionals de vida.

Sempre és una alegria que arribin socis nous i portin a les nostres files un bufo d'aire fresc.

Cultura és Ajuda

APTCE s'esforça a crear un cadena de favors en forma de cercle on no existeixi principi ni fi una vegada que s'engegui, sent els motors d'arrencada la Religió, la Cultura i la Naturalesa.

La APTCE En primer lloc i seguint l'ordre dels nostres objectius solidaris buscarem ajuda entre institucions públiques, en l'àmbit privat i entre les parròquies que ens ajudin a difondre i organitzar grups de viatge per a les nostres peregrinacions a Polònia i França, en llaures a finançar l'accés a la cultura dels joves, perquè al seu torn amb la cultura i gràcies a ella puguem recaptar donatius i fons per a la recuperació de l'entorn mediambiental, reconstrucció i repoblació dels pobles en vies de desenvolupament i/o en fases d'extinció.

Repoblació del món rural mitjançant la cessió de l'ús i gaudi d'un habitatge digne durant un període d'adaptació i autonomia econòmica i reinserció laboral per i per a persones amb dificultats econòmiques, desnonats i-o aturats que estiguin en condicions d'aportar coneixements i formació per a la recuperació dels oficis i les genuïnes formes de vida en el mitjà rural, on els pilars fonamentals d'aquestes societats es basin en el respecte i amor a la família, la tradició historic-religios i la naturalesa.

La nostra Cadena de favors: Peregrinacions>Ajudes>Cultura>fons>reconstrucció>repoblació>persones necessitades amb coneixements>oficis>treballo>benestar i armonia social necessitats bàsiques cobertes.

Etapes i Planificació

Objectius:
1- Creació de Plataforma Cultural = Creguem Circuits Culturals per Europa en llocs on el contacte amb la naturalesa sigui en grans dosis i existeixi suficient càrrega emocional i ingredients històrics.

Resultats esperats:
1- Perseguim d'una banda, crear vincles d´uniò, respecte i amor per la naturalesa pretenent igualment activar l´interès d'investigació i crítica objectiva en els joves principalment, guiats cap a una forma de vida familiar, natural i tradicional.

Objectius:
2-Recuperació de l'entorn mediambiental i dels pobles en vies de desenvolupament i/o en fases d'extinció, particularment amb vista a la recuperació del mitjà rural i la seva reinserció en l'estructura del teixit econòmic de la societat moderna.

Resultats esperats:
2-Repoblació del món rural mitjançant la cessió de l'ús i gaudi d'un habitatge digne durant un període d'adaptació i autonomia econòmica i reinserció laboral per i per a persones amb dificultats econòmiques, desnonats i-o aturats que estiguin en condicions d'aportar coneixements i formació per a la recuperació dels oficis i les genuïnes formes de vida en el mitjà rural . Societats els pilars fonamentals de les quals es basin en el respecte i amor a la família, a la tradició històric-religios i la naturalesa.

Més -com finançar les etapes-

A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: