Viatges - Expedició A.P.T.C.E:

Tots nostres viatges-Expedició van ser ideats com a opció de Viatges de Finalització de Curs per a alumnes d'a partir de 4 de la E.S.O. (mínim 14 anys) d'ara endavant (Universitaris).

 

En l'actualitat qualsevol persona(s) individual(és) o grup particular pot inscriure's a través de formulari per participar en les nostres Expedicions.  • Individuals o Grups de menys de 20 participants:Inscriu-te>>

 

 

Expedicions APTCE 2012-2013

Llista Completa d'Expedicions Educatives Curs 2012-2013
A.P.T.C.E: Espanya, França, Polònia i Portugal, en versió Història & Naturalesa, Història & Art & Religió o ben Exclusives Expedicions Esportives i Programes de Supervivència Naturalesa a Europ
PDF Todo Expediciones 2013..pdf
Documento Adobe Acrobat [1.2 MB]

Els Nostres Programes i Finalitats

Tots els viatges admeten diferents formats de dates i activitats, és a dir, es poden organitzar viatges esportius, culturals, històrics, o ben combinats etc... de 8, 7, 6 i 5 dies de durada.

Els nostres temes d´interès principals són:
- Programes Educatiu-Formatius d'Història & Naturalesa & Aventura
- Programes Culturals d´Historia & Art & Religió
- Programes Instructius Esports de Muntanya & Supervivència en Naturalesa

Polònia-França-Espanya-Portugal-Regne Unit

Les nostres finalitats són vàries ja que d'una banda perseguim despertar en les persones i en els joves principalment l'interès i el respecte per la història i la cultura de forma activa, col·locant als participants, en escenaris reals en els quals ells mateixos siguin no només observadors directes d'una historia relatada per testimonis privilegiats (conferències dirigides per especialistes i llegendes vives), sinó que a més participin en primera persona d'aquestes experiències mitjançant activitats esportives, socials i culturals que es desenvolupin en plena naturalesa per despertar d'una banda la necessitat de contacte amb el món natural i d'altra banda que aquest conjunt d'experiències, relats i activitats els incitin a sentir, reflexionar i investigar.

I- Expedicions de Història & Naturalesa & Aventura a Europa:

ESPANYA

Expedició Teruel: Província de Teruel, Guadalajara i Castellon

Teruel Guerra Civil Española Punxa la foto i Descàrrega PDF

1- Expedició Teruel Setmana d'activitats i esports d'aventura en la més bella naturalesa de la Serra de Albarracin, Sierra de Camarena, el Maestrazgo, i les Muntanyes Universals combinat amb un emocionant recorregut históric-cultural des del Palelolític a través dels Camins de la Reconquesta, el Cid Campeador, l'Edat Mitjana i Edat Moderna fins al malestar dels anys 30 al Món... la Guerra Civil Espanyola com a punta d'Iceberg de... la 2 Guerra Mundial.

 

Punxa la foto i Descarrega PDF per saber més>ESPANYA & FRANÇA

Expedició País Basc: Guipúscoa, Navarra, Biscaia i País Basc Francès

Punxa la Foto i descarrega el PDF per saber més

2- Expedició País Basc,  circuit d'aventura, senderisme i esports de muntanya a Guipúscoa, Biscaia, Navarra i Regió Francesa del Pirineus Atlántico o també anomenat País Basc Francès, etc... Activitats en plena naturalesa i escenaris a través de les quals descobrirem els secrets causes i conseqüències de la Guerra Civil a través de les fortificacions i l'arquitectura militar (búnquers etc..) repartida per Guipúscoa, Navarra, Biscaia i la Costa Atlàntica... El Front Nord, les decisives Batalles d'Irun i Bilbao, el bombardeig de Gernika, la frontera natural del Pirineus i el Bidasoa rutes de fuita, de contraban, d'intercanvi d'informació, armament i material..... Vencedors i Vençuts...El desenllaç... Campos de Refugiats i de Concentració, Treballs Forçats, la Resistència i les seves organitzacions..
La Expedició País Basc ofereix Senderisme per escenaris de fortificacions militars, búnquers i Campos de Refugiats i concentración, rutes de tràfic clandestí i fuita de la resistència, els Maquis...i..

 

Punxa la foto i descarrega el PDF per saber més

FRANÇA

Punxa la foto i descàrrega PDF

3- Expedició Loira (Valle del Loira: Castells de França), Preciós recorregut de senderisme combinat amb mountain bike, vaixell i bus pel famós Valle dels Castells del Loira (França) on a més de cultura, història, esport i naturalesa viurem una aventura increible: L'assalt al Castell de la Chatonniere per equips amb les repliques d'armes militars laser battle field (sistema inofensiu de ràdio-freqüència). El Circuit s'inicia en l'antiga vila romana d'Irun, Oiasso,(Frontera Franco-Espanyola), descobrirem l'Imperi Romano entorn del Guerrero Romano i després Bisbe de Tours, Sant Martin, la França Pagana, la Cristianització, l'Edat Mitjana, les Monarquies Absolutes, la Revolució Francesa fins a .. la 2 Guerra Mundial i la nostra actualitat!

 

Punxa la foto i descàrrega PDF per saber més>>

POLÒNIA

Punxa la Foto descarregà PDF

4- Expedició Tatra es desenvolupa en Cracovia capital de Region de Malopolska, la ciutat de Zakopane i les Muntanyes del Tatra (Carpatos) que són la major reserva natural d'Europa. Viuràs 8 dies increibles seguint un recorregut històric a través d'un circuit aventura i iniciació als esports de muntanya (trekking, orientació, escalada, supervivència en muntanya, rescat, refugis etc...) entorn de la 2 Guerra Mundial, el Nazisme, l'Holocaust en Auschwitz, el Comunisme Staliniano, el Comunisme Polonès, i el període de transició democràtica encapçalada pel Solidarnosc i Lech Walesa amb el suport del Vaticà i el Pápa Beat Juan Pablo II ... i en contra punt l'Edat Mitjana en el Regne de Polònia i exemple de convivència pacífica entre Hongaresos, Górales Polonesos, Eslovacs i Alemanys a la Regió de Spisz...

 

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més>>

PORTUGAL

Punxa la Foto Descàrrega PDF

5- Expedició Lusitania: Descobriràs on va ser a parar l'Or Nazi!! Recorregut d'Història i Aventura, senderisme, escalada, espeleologia i barranquismo per les Serres i Parcs Naturals de la Costa Atlàntica, Arrábidas, Sintra-Cascais, la Serra de Penhas de Suade i Serra de Gata a Extremadura.

Ciutats i  llocs de l'expedició: Extremadura: Mèrida, Badajoz i Càceres; Antalejo: Elvas, Vila Viçosa, Estremoz, Evora, Setubal, Lisboa, Queluz, Sintra, Cascais, Estoril etc..; Beira Baixa: Penhas de Saúde, Castelo Branco, etc.. y també opció Fatima)

 

Encara que centrats en la història del Segle XX i la 2 Guerra Mundial descobrirem els tresors arquitectònics portuguesos des dels temps dels romans fins a l'art manuelista i contemporaneo.


L'Expedició Lusitania se centra en la La Neutralitat de Portugal durant la 2 Guerra Mundial que ens descobreix tot un món d'interessos secrets fins ara desconeguts en els llibres de text. Comerç, Exportació, Pactes Secrets, Espies, Traïcions, Grans Famílies i Fortunes Exiliades, Festes i Política Internacional.....  A principis del Segle XX en els anys 30, temps de gran crisi mundial, Portugal amagava en les seves entranyes el Tresor que li permetria ressorgir de la seva gran depressió i endeutament fins a una posició de Superàvit: El Wolframi, mineral imprescindible per a la Indústria armamentística!  El Wolframi va ser per a les Potències Bel·ligerants en la 2 Guerra Mundial el que la Sang és per a l'Home!! 

 

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més (6,00 MB) >>

 

Descarrega't versió Alta Resolució (33,00 MB) veure enllaç>>

REGNE UNIT

Regne Unit de Gran Bretanya: Comtat de Wiltshire i l'enclavament històric de Berry Pomeroy a la comarca de Devon.

Programa d'Història i Naturalesa: Assentaments Cèltics, període medieval fins a la Revolució Industrialial S.XIX i l'origen de la nova societat de classes.
Visitarem l'enclavament de Stonehenge, l'enorme Cromlech de Avebury, la Catedral de Salisbury, Bradley House, i els misteris del Castillo Berry Pomeroy, etc...

 

Expedició i Programa en procés de disseny per Departament de Cultura de la A.P.T.C.E.

II- Expedicions Instructiu-Esportives a Europa:

ESPANYA O .. POLÒNIA , TU TRIES..

Punxa la Foto Descàrrega PDF

Programa d'Esports & Naturalesa: HIVERNAL

 

Polònia:  Zakopane, Els Montes Tatra, Carpatos o bé.....
Espanya: Teruel, Sierra de Camarena, Albarrasí, Montes Universals i Pirineus Aragonés:

Si el que vols és una Autèntica Expedició Esportiva per descobrir la Naturalesa en el seu Estat Pur..... Llavors atreveix-te a provar.....

Programes formatiu- esportius d'una setmana (8 dies/7 nits) en format Hivernal, en autèntics escenaris de la 2 Guerra Mundial a Polònia!!!

Opció a realitzar el mateix programa instructiu hivernal a Teruel en la Serra de Camarena, Albarrasí, Montes Universals i Pirineus Aragonés..

Punxa la Foto Descàrrega PDF

Programa d'Esports & Naturalesa: ESTIVAL

Formatiu-Esportiu per a època Estival d'una setmana de durada (8dies/ 7 Nits) al Parc Nacional del Tatra (Carpats) en format Estival i en autèntics escenaris de la 2 Guerra Mundial.

...I..Sitja que prefereixes és quedar-te a casa..... Et descobrim tant per a format Hivernal com per a format Estival les Serres de Camarena, Albarrasí, les Muntanyes Universals i el Pirineu Aragonés!!!


Espanya:
Preu Estival:   630,00 €  (a Teruel)
Preu Hivernal: 785,00 €  (a Teruel)

 

Polònia:
Preu Estival:   675,00 € (en Zakopane -Tatra-)
Preu Hivernal: 805,00 € (en Zakopane - Tatra-)

Expedició Luxe Esquí & Gastronomia

Punxa la Foto Descàrrega PDF

Programa d'Esquí & Cultura Gastronòmica
Recuperar el bon gust per les receptes tradicionals porta parell l'exercici i el bon apetit!
Circuit 8 dies i 7 nits a tot confort, esquí amb guies de pista, rutes turístiques i un immillorable circuit gastronòmic pels millors Temples Gastronòmics de les Muntanyes del *Tatra i la Regió de *Malopolska la capital de la qual és *Cracovia.

 

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més>

Supervivència i Naturalesa en Estat Pur:

Expedicions Survival I

Punxa la Foto i Descàrrega PDF

Polònia: Zakopane Montes Tatra o...
Espanya: Teruel en Sierra de Camarena, d'Albarrasí i Montes Universals

... Si vols preparar-te i submergir-te al Món de la Supervivència..... De la mà de Ex-boines Verdes de Muntanya, llavors.....

 

Programes de Supervivència en el mitjà natural en diferents formats i nivells. Instrucció en tècniques de supervivència: Refugis naturals en hàbitat de muntanya tant en època hivernal com a estival.
Domini dels elements naturals: Foc, Aigua, Caça, Pesca, conservació d'aliments, primers auxilis etc..

 

Experiències fortes, constructives i en equip on existeixi un factor de perill individual i per al grup, on la solució no venja donada i hagi de buscar-se individualment però que l'aplicació de la solució requereixi del suport i col·laboració del conjunt del grup.
Situacions en les quals la Confusió de l'actuar bé o malament obligui, per no existir una altra sortida, a reactivar l'esperit de lluita, d'invenció, de superació o de simple supervivència ja sigui pel propi valor individual com per la necessitat de fer-ho davant el grup, pel grup o per un mateix. 

 

DESCOBREIX ELS QUI SÓN ELS TEUS INSTRUCTORS: VEURE VÍDEOS>>>

 

Expedicions Survival II

Punxa la Foto Descàrrega PDF

 

 

Batalles i Guerres de fins a 6 dies de durada!!

Vols saber el que és una Guerra? Participa en un Programa de Supervivència Bèl·lic realitzable tant a Polònia com Espanya.

Viu una experiència inoblidable en escenaris propis de la guerra Civil a Terol i de la II Guerra Mundial a Polònia , *sumergete en una autentica batalla i sabràs el que és viure una guerra!!

 

 

 

 

Preus Expedicions Survival (I  i  II*):

A partir de 35 participants per a les Expedicions a Espanya el preu es redueix en 50,00 €

 

Duració Expedicions ( 8 Dies i 7 Nits) 

Fins a 35 persones:    675,00 €  Polònia o Espanya a triar
De 35 a 45 persones: 625,00 €  
(Espanya)
De 35 a 45 persones: 675,00 € (Polònia)

 

El preu és el mateix fins als 35 participants, a partir de 35 participants el preu del mateix Programa es redueix per a l'opció Espanya en 50,00 €

 

*Expedició Survival II: Preus Espanya i Polònia (sense taula de premis)

 

Partides & Batalles Airsoft a Europa

Punxa la Foto i Descàrrega PDF

Organització de Partides & Batalles Airsoft a la teva Província, Comunitat, en qualsevol punt d'Espanya fins i tot en exclusius llocs i escenaris d'Europa, les partides poden ser obertes o ben tancades. Vosaltres trieu el que més us agradi!

En l'Equip de Voluntariat Drakon Gór Airsoft A.P.T.C.E. desenvolupem tot tipus d'activitats, cursos, esports d'aventura, muntanya, supervivència així com esdeveniments i partides de airsoft.

 

Punxa la Foto per saber més

III- Expedicions Culturals d'Art & Historia & Religió a Europa

POLÒNIA

Peregrinacions Homes i Santos

Punxa la Foto Descàrrega PDF

Vida i Passos del Beat Juan Pablo II a la seva terra natal

Setmana de reflexió sobre la vida i passos del Papa ja Beat Juan Pablo II a la seva terra natal. Una setmana plena d'emocions en la qual descobrirem l'esperit de lluita i la passió per la vida cristiana d'un home que ha estat reconegut com un dels líders més importants i influents del S.xx.

Va néixer i va créixer en la postguerra de la I Guerra Mundial, va viure l'ocupació nazi i la II Guerra Mundial sense ser això bastant va sofrir les conseqüències d'una segona postguerra sota un règim comunista. I malgrat tot la seva convicció i fe en Déu li van ajudar a lluitar per un món més just.

 

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més>>

FRANÇA

Punxa la Foto Descàrrega PDF

Els Castells del Loira entorn de Sant Martin de Tours:

El Guerrer Monjo convertit en Bisbe i després en Sant

La fe cristiana marca la història de França, tindrem l'oportunitat d'apropar-nos a la vida de Sant Martín de Tours, Soldat Romano de la Guàrdia Imperial, de família pagana, va abandonar l'exercito per convertir-se en monjo i el poble ho consagro com a Bisbe de Tours i després de la seva mort com a Sant.
Durant més de mil anys, el culte de Sant Martín de Tours va marcar la vida religiosa francesa. La peregrinació a la seva tomba era una de les més reconegudes del cristianisme i la seva Basílica una de les més grans del Món Cristiano d'Occident.

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més>>

 

Els preus són de 790,00€ per 8 dies/7 nits per a Expedicions realitzades utilitzant com a mitjà de viatge des de la Ciutat de la ciutat i país d'origen a la destinació (anada/tornada) l'autobús en comptes de l'avió, i en la destinació combinarem les rutes amb bicicleta, vaixell i bus. les dades del PDF són sempre orientatius i aproximatius.

PORTUGAL

Punxa Foto Descàrrega PDF

 

La Verge de Fátima: Iª a IIª Guerra Mundial:


Programa idèntic al d'Història & Naturalesa de l'Expedició Lusitania excepte en la seva 5º dia (veure programa d'activitats per dies)


L'Expedició Lusitania centrada en el malestar, la crisi mundial de principis del S.xx i sobretot la posició de neutralitat de Portugal en la 2 Guerra Mundial i el seu paper d'exportador de Wolframi que li va permetre aconseguir el superàvit després de la fi del conflicte, ofereix la possibilitat de combinar el circuit amb les ciutats de Alcobaça, Batalha i Fátima per descobrir les vinculacions religioses que existeixen entre els conflictes mundials de la Iª i IIª Guerra Mundial i la Verge de Fátima.

 

Punxa la Foto i Descàrrega el PDF per saber més>>A.P.T.C.E.

Teléfono: +34 665 660 232

Mail: info@aptce.eu

CIF: G 93165280Premio Renacimiento

Viajes de Fin de Curso

..Expediciones llenas de Aventura

Viajar sin pagar? ........Sí, es posible

Por... 32 horas de trabajo como voluntario APTCE>>

Adquiere Arte Solidario

DONATIVOS PAYPAL

Sigue éste enlace >>

Noticias

Nueva presencia en Internet

Ahora también puede informarse sobre todo lo relativo a nuestra asociación a través de las siguientes noticias en Internet: